16. tjedan psihologije u Hrvatskoj
|20.-26. veljače 2023.
16. tjedan psihologije u Hrvatskoj|20.-26. veljače 2023.
Rijeka psihologije godišnja je manifestacija koja se održava u veljači. Posjetite besplatna predavanja, radionice, okrugle stolove i druge aktivnosti koje se provode s ciljem popularizacije psihologije.
Rijeka psihologije godišnja je manifestacija koja se održava u veljači. Posjetite besplatna predavanja, radionice, okrugle stolove i druge aktivnosti koje se provode s ciljem popularizacije psihologije.

Novosti

20.2.2023

Drugi dan Rijeke psihologije

U utorak, drugog dana Rijeke psihologije nezaposlene osobe s invaliditetom iz evidencije HZZ PS Rijeka mogu se pridružiti radionici osnaživanja i pripreme za razgovor s poslodavcem kako bi se osjećali sigurnije u ostvarivanju vlastitih profesionalnih ciljeva. Ukoliko je netko propustio dane otvorenih vrata Centra za profesionalnu rehabilitaciju prvog dana Rijeke psihologije može ga posjetiti i u utorak te naučiti nešto o poticanju zapošljavanja osoba s invaliditetom. Građani mogu poslušati predavanje o stresu te naučiti više o samom stresu i načinima nošenja sa stresom. Građani, učenici, studenti te svi zainteresirani za temu volontiranja dobrodošli su na radionicu udruge UZOR o osnaživanju volontiranja. Ukoliko ste zainteresirani za marketing možete se uključiti u predavanje o evolucijskoj psihologiji u marketingu te naučiti na koji način nekadašnji evolucijski pritisci oblikuju influencersku scenu. Ukoliko se mučite s odgovorom na pitanje kako si radionica ''Kako si sam/a sa sobom?'' može vam pomoći dati odgovor na to pitanje. Kroz radionicu polaznici će naučiti korisne tehnike propitivanja sebe te približiti ulogu psihologa u poboljšavanju kvalitete života.

Studenti pomagačkih zanimanja te osobe zaposlene u istima mogu se priključiti danu otvorenih vrata Županijskog suda u Rijeci i Općinskog suda u Rijeci te saznati što radi psiholog na sudu.

Očevi korisnici usluga dječjeg vrtića Sušak imaju priliku sudjelovati na radionici u okviru programa Klub očeva te dodatno osnažiti svoje roditeljske sposobnosti i kompetencije u ulozi očeva. Roditelji skupine dječjeg vrtića Cvrčak – Nešpula dobrodošli su na interaktivno predavanje o izazovima suvremenog roditeljstva. Nadalje, korisnici dječjeg vrtića Snježna pahulja mogu doći na radionicu o poticanju razvoja predčitalačkih vještina kod djece od treće godine starosti na dalje.

 

Vlasnici poduzeća i menadžeri mogu se priključiti na Zoom predavanje te saznati nešto više o coachingu te kako može pomoći u njihovom poslovanju.

Detaljnije informacije o programu i aktivnostima možete saznati ovdje.

Pronađite nešto
za sebe u programu!
Uključite se u našu
humanitarnu akciju!