16. tjedan psihologije u Hrvatskoj
|20.-26. veljače 2023.
16. tjedan psihologije u Hrvatskoj|20.-26. veljače 2023.
Rijeka psihologije godišnja je manifestacija koja se održava u veljači. Posjetite besplatna predavanja, radionice, okrugle stolove i druge aktivnosti koje se provode s ciljem popularizacije psihologije.
Rijeka psihologije godišnja je manifestacija koja se održava u veljači. Posjetite besplatna predavanja, radionice, okrugle stolove i druge aktivnosti koje se provode s ciljem popularizacije psihologije.

Novosti

26.2.2022

Pozdravljamo se s ovogodišnjom Rijekom psihologije

Otpratili smo još jednu Rijeku psihologije te s njenim krajem želimo zahvaliti svima koju su omogućili provedbu i kvalitetu ovogodišnje manifestacije. 

HVALA svima koji su se na bilo koji način uključili u realizaciju ovogodišnje manifestacije:

             provoditeljima programskih aktivnosti;

             studentima volonterima;

             pokroviteljima manifestacije;

             medijima koji nas prate i podržavaju;

             ustanovama, institucijama i udrugama koje nam ustupaju prostore za održavanje programskih aktivnosti. 

HVALA posjetiteljima programskih aktivnosti na ukazanom interesu i praćenju Rijeke psihologije! 

HVALA svima koji su se uključili u humanitarnu akciju kojom su se prikupljala sredstva za obrazovnu skupinu djece s intelektualnim poteškoćama Dječjeg vrtića Sušak. Skupljena sredstva uskoro će stići u ruke onih kojima su namijenjana te će zasigurno omogućiti kvalitetniji i ugodniji rad za djelatnike DV Sušak i za djecu koja pohađaju obrazovnu skupinu za djecu s intelektualnim poteškoćama. 

HVALA Novom listu, Radiju Rijeci i Kanalu Ri – našim vjernim medijskim pokroviteljima svih ovih jedanaest godina održavanja manifestacije.

Također, HVALA Radiu Kastav, Radiu Korzo, Rijeci Danas, LaVoce del popolo, portalu grada Rijeke, portalu studentski.hr, Kišobran na medijskom izvještavanju o ovogodišnjoj Rijeci psihologije.

HVALA generalnom pokrovitelju Gradu Rijeci, Primorsko-goranskoj županiji, Filozofskom fakultetu u Rijeci te njegovom Odsjeku za psihologiju i Centru za primijenjenu psihologiju, HVALA Hrvatskoj psihološkoj komori, Hrvatskom psihološkom društvu, 3s2 visual i geko solutions na financijskoj potpori Rijeke psihologije. 

HVALA onima koji su 2012. godine postavili dobre temelje na kojima se manifestacija dalje razvija, a to su: Ines Jakovčić, Zoran Sušanj, Gorana Birovljević, Lorena Zec, Irena Miletić, Jasminka Juretić, Nataša Makarun i Kristina Dankić.

 

Psihologija je i dalje s vama!

Iako je tjedan psihologije završio, podsjećamo kako su psiholozi i dalje tu za vas. Ne ustručavajte se potražiti savjet, pitati psihologe ono što želite znati.

Rijeka psihologije ostaje uz vas u svijetu društvenih mreža:

pratite nas na Facebook-u i Instagram-u.

 

Članovi Organizacijskoj odbora zahvaljuju vam na još jednoj uspješnoj Rijeci psihologije i pozdravljaju vas do iduće! 

 

 

Pronađite nešto
za sebe u programu!
Uključite se u našu
humanitarnu akciju!