16. tjedan psihologije u Hrvatskoj
|20.-26. veljače 2023.
16. tjedan psihologije u Hrvatskoj|20.-26. veljače 2023.
Rijeka psihologije godišnja je manifestacija koja se održava u veljači. Posjetite besplatna predavanja, radionice, okrugle stolove i druge aktivnosti koje se provode s ciljem popularizacije psihologije.
Rijeka psihologije godišnja je manifestacija koja se održava u veljači. Posjetite besplatna predavanja, radionice, okrugle stolove i druge aktivnosti koje se provode s ciljem popularizacije psihologije.

Novosti

11.3.2022

11. Rijeka psihologije u brojkama

Iza nas je još jedna uspješna Rijeka psihologije koja se i ove godine, radi pandemije, morala održati u nešto drugačijem obliku no čak ni to nije spriječilo organizatore, a ni posjetitelje, na sudjelovanju. 

Građani su tako mogli sudjelovati u 68 različitih aktivnosti, a neke od aktivnosti održavale su se višekratno te je ukupni broj održanih aktivnosti 92. Održano je: 

  • 35 predavanja
  • 23 radionice
  • 4 dana otvorenih vrata 
  • 3 okrugla stola
  • 1 tribina
  • 1 promocija 

Ponosni smo na to što je u sklopu Rijeke psihologije i ove godine održana konferencija Psihologija za poduzetnike i gospodarstvenike koja je s nama od samih početaka Rijeke psihologije. 

U izvođenju programa sudjelovalo je 48 psihologa i 14 suradnika

Unatoč izvanrednim uvjetima funkcioniranja zbog pandemije COVID-19 bolesti i uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera, aktivnosti su održane na 12 lokacija u Rijeci i 15 gradova/općina u Primorsko-goranskoj županiji. 41 aktivnost održana je u online okruženju. 

Zahvaljujemo svim posjetiteljima, kojih je ove godine bilo 1547, na ukazanom interesu za ovogodišnju Rijeku psihologije te se nadamo ponovnom susretu i na idućoj Rijeci psihologije. 

Po završetku ovogodišnje Rijeke psihologije, organizacijski odbor i volonteri Rijeke psihologije uranjaju u organiziranje iduće, 12. po redu, Rijeke psihologije. Nadamo se da će donijeti mnoštvo zanimljivih i kvalitetnih sadržaja iz područja organizacijske psihologije, kliničke i savjetodavne psihologije, edukacijske, socijalna, razvojne psihologije, sportske psihologije.

Nadamo se da ćete uploviti s nama u 12. po redu Rijeku psihologije!

 

Pronađite nešto
za sebe u programu!
Uključite se u našu
humanitarnu akciju!