16. tjedan psihologije u Hrvatskoj
|20.-26. veljače 2023.
16. tjedan psihologije u Hrvatskoj|20.-26. veljače 2023.
Rijeka psihologije godišnja je manifestacija koja se održava u veljači. Posjetite besplatna predavanja, radionice, okrugle stolove i druge aktivnosti koje se provode s ciljem popularizacije psihologije.
Rijeka psihologije godišnja je manifestacija koja se održava u veljači. Posjetite besplatna predavanja, radionice, okrugle stolove i druge aktivnosti koje se provode s ciljem popularizacije psihologije.

Novosti

18.2.2022

Petak u znaku Rijeke Psihologije

Rijeka psihologije pritječe u svoj peti dan!

Konferencija Psihologija za poduzetnike i gospodarstvenike nastavlja se u svoj drugi i finalni dan. Više o samoj konferenciji
možete saznati na stranici konferencije

Članovi grupe podrške KBT centra imat će priliku sudjelovati u radionici o svim licima koje strah može imati te o tjelesnim senzacijama do kojih dovodi.

Potencijalno daroviti učenici OŠ Ivana Mažuranića rješavat će mozgalice i razne zagonetke pomoću svojih čarobnih štapića te na neko vrijeme zaviriti u svijet najpoznatije škole na svijetu – Hogwatsa. Interaktivno predavanje ''Kako podržati dijete u odabiru zanimanja?'' može pomoći roditeljima savjetima o uspješnoj komunikaciji, odabiru zanimanja i suočavanja u razdoblju biranja srednje škole ili fakulteta.

S obzirom da živimo u svijetu gdje nam je gotovo sve dostupno putem mobilnih telefona, kroz ovu Rijeku psihologije pokušava se odgovoriti može li nam mobitel biti i terapeut, a ukoliko želite preispitati sebe i svoje obrasce u romantičnim odnosima u tome će vam pomoći radionica ''Za tango je potrebno dvoje''.

Pozivamo vas da se uključite u humanitarnu akciju kojom se prikupljaju sredstva za odgojno – obrazovnu skupinu djece s intelektualnim poteškoćama Dječjeg vrtića Sušak. U humanitarnu akciju možete se uključiti uplatom na žiro-račun Filozofskoga Fakulteta u Rijeci (IBAN: HR9123600001101536455, ZABA; poziv na broj: 70505505759-06, svrha uplate: humanitarna akcija).

Pronađite nešto
za sebe u programu!
Uključite se u našu
humanitarnu akciju!