16. tjedan psihologije u Hrvatskoj
|20.-26. veljače 2023.
16. tjedan psihologije u Hrvatskoj|20.-26. veljače 2023.
Rijeka psihologije godišnja je manifestacija koja se održava u veljači. Posjetite besplatna predavanja, radionice, okrugle stolove i druge aktivnosti koje se provode s ciljem popularizacije psihologije.
Rijeka psihologije godišnja je manifestacija koja se održava u veljači. Posjetite besplatna predavanja, radionice, okrugle stolove i druge aktivnosti koje se provode s ciljem popularizacije psihologije.

Novosti

16.2.2022

11. konferencija Psihologija za poduzetnike i gospodarstvenike

Čast nam je predstaviti aktivnost koja prati Rijeku psihologije od samih začetaka - konferenciju Psihologija za poduzetnike i gospodarstvenike koju ove godine zajednički organiziraju Društvo psihologa Primorsko-goranske županije i Društvo psihologa Istre – Associazione psicologi dell'Istria. Već jedanaestu godinu za redom konferencija se održava s ciljem približavanja i predstavljanja psihologije široj zajednici. Psiholozi s višegodišnjim iskustvom predstavit će psihologiju te pokazati širinu uključenosti psihologijske teorije i prakse gospodarstvenicima i poduzetnicima.

Nakon devet nadasve uspješnih konferencija održanih uživo u riječkom 3.MAJ-u, RiHubu i Step Ri Znanstveno tehnologijskom parku, te nekoliko konferencija održanih u Zagrebu i Puli, prošle godine konferencija Psihologija za poduzetnike i gospodarstvenike preselila se u online prostor te će se ondje održati i ove godine.

11. konferencija Psihologija za poduzetnike i gospodarstvenike održat će se online 17. i 18. veljače 2022. godine, od 10 do 17 sati.

Organizatori su pripremili niz zanimljivih predavanja i radionica. Prvog dana konferencije kroz radionicu ''Poslovna žena'' moći ćete zajedno odgovoriti na pitanje ''Tko sam to ja kao žena – poslovna žena?''. Govorit će se o Leadership modelu kompetencija, psihosocijalnim rizicima pomoraca, mindestu lidera potrebnom za nadvladavanje anksioznosti koju kompleksnost proizvodi, strateškom upravljanju organizacijom, online regrutacijom i procjenom kandidata za posao u vrijeme Covid-19 pandemije. Drugog dana konferencije otkrit ćete zašto menadžeri ne vole, a zašto vole psihologe, načine na koje je Covid-19 utjecao na upravljanje ljudskim resursima. Razgovarat će se o magičnim pravilima i testovima koje vam pokušavaju prodati i kojima vam garantiraju uspjeh te o radu psihoterapeuta s organizacijom.  

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a sve informacije se mogu naći na web stranici konferencije.

Pozivamo vas da se pridružite!

Pronađite nešto
za sebe u programu!
Uključite se u našu
humanitarnu akciju!