16. tjedan psihologije u Hrvatskoj
|20.-26. veljače 2023.
16. tjedan psihologije u Hrvatskoj|20.-26. veljače 2023.
Rijeka psihologije godišnja je manifestacija koja se održava u veljači. Posjetite besplatna predavanja, radionice, okrugle stolove i druge aktivnosti koje se provode s ciljem popularizacije psihologije.
Rijeka psihologije godišnja je manifestacija koja se održava u veljači. Posjetite besplatna predavanja, radionice, okrugle stolove i druge aktivnosti koje se provode s ciljem popularizacije psihologije.

Novosti

20.11.2020

Rijeka psihologije 2021. – poziv izvoditeljima programskih aktivnosti

Organizacijski odbor Rijeke psihologije s ponosom i zadovoljstvom najavljuje održavanje obljetničke, desete manifestacije te poziva kolegice i kolege psihologe da budu dio programa! Za nekoliko mjeseci, od 15. do 21. veljače 2021. godine, u sklopu 14. Tjedna psihologije nastavljamo s popularizacijom psihologije unatoč pandemiji koja je stvorila neizvjesne životne uvjete i potaknula nas na brojne promjene i prilagodbe. Kao i uvijek, cilj nam je održati što više aktivnosti iz različitih područja psihologije, a ovaj put ćemo se pojaviti i u virtualnom svijetu. Naime, aktivnosti se mogu održati uživo ili online, a prilikom organizacije i izvedbe aktivnosti uživo potrebno je poštivati propisane epidemiološke mjere. Svjesni smo da u ovom trenutku ne znamo kakva će biti situacija u veljači, ali predlažemo planiranje u skladu s aktualnom situacijom, a onda ćemo biti fleksibilni i spremni na izmjene do kojih može doći u zadnji čas zbog promjena u uvjetima funkcioniranja.

Ovo je poziv psiholozima i psihologinjama da prijave svoju aktivnost popunjavanjem online obrasca za prijave koji se nalazi na poveznici: https://rijekapsihologije.uniri.hr/prijavni-obrazac. S obzirom da Rijeka psihologije ove godine nudi i online aktivnosti, otvorila se mogućnost da se u programske aktivnosti uključe kolegice i kolege iz bilo kojeg dijela Hrvatske i svijeta, svi su dobrodošli! Rok za prijave je 15. siječnja 2020.

Pratite nas na našim društvenim mrežama, na vrijeme ćemo vas informirati o svim novostima.

Pronađite nešto
za sebe u programu!
Uključite se u našu
humanitarnu akciju!