16. tjedan psihologije u Hrvatskoj
|20.-26. veljače 2023.
16. tjedan psihologije u Hrvatskoj|20.-26. veljače 2023.
Rijeka psihologije godišnja je manifestacija koja se održava u veljači. Posjetite besplatna predavanja, radionice, okrugle stolove i druge aktivnosti koje se provode s ciljem popularizacije psihologije.
Rijeka psihologije godišnja je manifestacija koja se održava u veljači. Posjetite besplatna predavanja, radionice, okrugle stolove i druge aktivnosti koje se provode s ciljem popularizacije psihologije.

Novosti

7.3.2023

Do iduće plovidbe!

Oprostili smo se s još jednom Rijekom psihologije!

Kao i prijašnjih godina i ove godine ponosimo se bogatim programom te činjenicom da su na Rijeci psihologije održane 74 aktivnosti i tradicionalna konferencija Psihologija za poduzetnike.

 S krajem Rijeke psihologije želimo reći jedno veliko HVALA svima koji su se na bilo koji način uključili u realizaciju ovogodišnje manifestacije:

•             provoditeljima programskih aktivnosti;

•             pokroviteljima manifestacije;

•             medijima koji nas prate i podržavaju;

•             ustanovama, institucijama i udrugama koje nam ustupaju prostore za održavanje programskih aktivnosti. 

HVALA posjetiteljima programskih aktivnosti na ukazanom interesu i praćenju Rijeke psihologije – da nema Vas, ne bi bilo ni nas!

HVALA Novom listu, Radiju Rijeci i Kanalu Ri – koji su s Rijekom psihologije od samih početaka.

Također, HVALA Radiu Kastav, Radiu Korzo, Rijeci Danas, LaVoce del popolo, portalu grada Rijeke, portalu studentski.hr, portalu Kišobran na medijskom izvještavanju o ovogodišnjoj Rijeci psihologije.

HVALA generalnom pokrovitelju Gradu Rijeci, Primorsko-goranskoj županiji, Sveučilištu u Rijeci, Filozofskom fakultetu u Rijeci te njegovom Odsjeku za psihologiju i Centru za primijenjenu psihologiju, HVALA Hrvatskoj psihološkoj komori, Hrvatskom psihološkom društvu, 3s2 visual i geko solutions na financijskoj potpori Rijeke psihologije. 

HVALA onima koji su 2012. godine postavili dobre temelje na kojima se manifestacija dalje razvija već dvanaest dugih i lijepih godina, a to su: Ines Jakovčić, Zoran Sušanj, Gorana Birovljević, Lorena Zec, Irena Miletić, Jasminka Juretić, Nataša Makarun i Kristina Dankić.

 

Rijeka psihologije ostaje uz vas u svijetu društvenih mreža:

pratite nas na Facebook-u i Instagram-u.

 

Članovi Organizacijskoj odbora zahvaljuju vam na još jednoj uspješnoj Rijeci psihologije i pozdravljaju vas do iduće! 

Pronađite nešto
za sebe u programu!
Uključite se u našu
humanitarnu akciju!