16. tjedan psihologije u Hrvatskoj
|20.-26. veljače 2023.
16. tjedan psihologije u Hrvatskoj|20.-26. veljače 2023.
Rijeka psihologije godišnja je manifestacija koja se održava u veljači. Posjetite besplatna predavanja, radionice, okrugle stolove i druge aktivnosti koje se provode s ciljem popularizacije psihologije.
Rijeka psihologije godišnja je manifestacija koja se održava u veljači. Posjetite besplatna predavanja, radionice, okrugle stolove i druge aktivnosti koje se provode s ciljem popularizacije psihologije.

Novosti

13.2.2023

Program 12. Rijeke psihologije je tu!

Poštovani pratitelji Rijeke psihologije,

sa zadovoljstvom Vam predstavljamo program ovogodišnje Rijeke psihologije!

U tjednu od 20. do 26.2. 2023. održat će se velik broj zanimljivih predavanja i radionica kojima će se pokriti aktualne i važne teme o kojima volimo razgovarati jedni s drugima. 

Građani će moći saznati nešto više o privlačnosti i održavanju partnerskih odnosa, problemu motivacije i radne okoline, mehanizmima za bolje upravljanje stresom, ali i kako se opustiti nakon dana ispunjenog poslovnim obavezama. Osim toga, otvaramo teme poput komunikacije s djecom te prepoznavanja potencijala kod predškolske djece. Ukoliko ste novi u svijetu zapošljavanja ili ukoliko ste u potrazi za novim poslom vjerujemo da će vam biti veoma korisno saznati kako se pripremiti za razgovor s poslodavcem. 

Učenici i studenti moći će unaprijediti svoje akademske uspjehe pomoću korisnih savjeta za poboljšanje učenja i pamćenja te naučiti nešto o opuštanju. Također, naučiti o ulozi karijernog savjetnika i na koji način nam on može pomoći pri odabiru budućeg zanimanja. Ukoliko netko od učenika ima interese za studij psihologije - sada je pravo vrijeme za postaviti pitanja i čuti iskustva s riječkog Odsjeka za psihologiju.

U programu i ove Rijeke psihologije mogu se pronaći aktivnosti koje će pomoći roditeljima da unaprijede svoje roditeljske vještine, ali i nauče kada i gdje mogu potražiti podršku i pomoć o pitanju odgoja svoje djece.

Održat će se sada već i tradicionalna konferencija ''Psihologija za gospodarstvenike'' koja je s nama od samih početaka Rijeke psihologije!

 

Ovo su samo neke od tema o kojima će se pričati na ovogodišnjoj Rijeci psihologije. Sve aktivnosti kao i detalje o vremenu i mjestu održavanja te kratki sažetak aktivnosti i upute za prijave mogu se pronaći OVDJE.

 

Ulaz na sve aktivnosti je besplatan, no za neke aktivnosti obavezna je prethodna najava.

Veselimo se još jednom poteći s vama Rijekom psihologije!

Pronađite nešto
za sebe u programu!
Uključite se u našu
humanitarnu akciju!