16. tjedan psihologije u Hrvatskoj
|20.-26. veljače 2023.
16. tjedan psihologije u Hrvatskoj|20.-26. veljače 2023.
Rijeka psihologije godišnja je manifestacija koja se održava u veljači. Posjetite besplatna predavanja, radionice, okrugle stolove i druge aktivnosti koje se provode s ciljem popularizacije psihologije.
Rijeka psihologije godišnja je manifestacija koja se održava u veljači. Posjetite besplatna predavanja, radionice, okrugle stolove i druge aktivnosti koje se provode s ciljem popularizacije psihologije.

Novosti

15.2.2022

Drugi dan Rijeke psihologije

Dobrodošli u drugi dan Rijeke psihologije u kojem nas očekuje još zanimljivih aktivnosti.

 
Kroz interaktivno predavanje o osobnim vrijednostima svi zainteresirani moći će saznati kako ih adekvatno prepoznati, razumjeti i svjesno koristiti u cilju oslobađanja potencijala za djelovanje i stvaralaštvo. Također, na zabavan i interaktivan način moći će saznati što je to senzorna integracija te kako pomoću nje ispuniti trenutke provedene u vlastitom domu. Razgovarat će se o utjecaju psihičke bolesti na obitelj oboljele osobe, o panici te načinima kako pomoći osobi u slučaju napada panike te o sistemima podrške te kako ih mobilizirati u vremenu krize. Zavirit će se dublje u mentalno zdravlje te isprepletenost medicine i psihologije. Biti će govora i o svijetu programiranja i mjestu koje zauzimaju psiholozi u IT organizacijama. Za zaljubljenike u sportsku psihologiju biti će održano interaktivno predavanje o psihološkoj pripremi sportaša. Roditelji će se moći uključiti na interaktivno predavanje o perfekcionizmu i roditeljskom sagorijevanju.

Bavit ćemo se i temama hrabrosti, psihofizičkog razvoja djeteta, darovitosti djece u predškolskoj dobi, stresom u predškolskoj dobi te kako se nositi njime, spektrom autizma, poslušnosti i odgovornosti, položajem oca u razvodu braka te osnaživanjem i pripremom za razgovor s poslodavcem, a umirovljenici će moći saznati nešto više o mentalnom zdravlju u starijoj životnoj dobi.

Pozivamo vas da se uključite u humanitarnu akciju kojom se prikupljaju sredstva za odgojno – obrazovnu skupinu djece s intelektualnim poteškoćama Dječjeg vrtića Sušak. U humanitarnu akciju možete se uključiti uplatom na žiro-račun Filozofskoga Fakulteta u Rijeci (IBAN: HR9123600001101536455, ZABA; poziv na broj: 70505505759-06, svrha uplate: humanitarna akcija).

Pronađite nešto
za sebe u programu!
Uključite se u našu
humanitarnu akciju!