16. tjedan psihologije u Hrvatskoj
|20.-26. veljače 2023.
16. tjedan psihologije u Hrvatskoj|20.-26. veljače 2023.
Rijeka psihologije godišnja je manifestacija koja se održava u veljači. Posjetite besplatna predavanja, radionice, okrugle stolove i druge aktivnosti koje se provode s ciljem popularizacije psihologije.
Rijeka psihologije godišnja je manifestacija koja se održava u veljači. Posjetite besplatna predavanja, radionice, okrugle stolove i druge aktivnosti koje se provode s ciljem popularizacije psihologije.

Novosti

4.3.2021

10 godina s nama - HVALA!

Jubilarna 10. Rijeka psihologije je iza nas, a osim uspjeha koje još uvijek brojimo, važno nam je zahvaliti svima koji su omogućili ne samo njeno postojanje, već i visoku kvalitetu.

HVALA svima koji su se na bilo koji način uključili u realizaciju ovogodišnje manifestacije:

             provoditeljima programskih aktivnosti;

             studentima volonterima te udrugama Idiom i Sleng;

             pokroviteljima manifestacije;

             medijima koji nas prate i podržavaju;

             ustanovama, institucijama i udrugama koje nam ustupaju prostore za održavanje programskih aktivnosti te

             glazbenim gostima na Otvaranju: The Rozh.

HVALA posjetiteljima programskih aktivnosti na interesu i praćenju!

HVALA svima koji su se uključili u humanitarnu akciju – zajedno pomažemo Društvu psihologa Sisačko-moslavačke županije da izgrade bolje psihološke temelje građana Banovine. Na ovaj je način skupljeno čak 23.775,00 kn koje ćemo uskoro predati u potrebite ruke.

HVALA Novom listu, Radiju Rijeci i Kanalu Ri – našim vjernim medijskim pokroviteljima svih ovih deset godina održavanja manifestacije.

HVALA Gradu Rijeci, Primorsko-goranskoj županiji, Filozofskom fakultetu u Rijeci te njegovom Odsjeku za psihologiju i Centru za primijenjenu psihologiju te Prospektu koji nas financijski podupiru svih ovih deset godina.

Posebne ZAHVALE onima koji su svih deset godina sudjelovali u provedbi programskih aktivnosti: Zoranu Sušnju, Hrvoju Gligori, Alenu Marotu, Ljiljani Bubnić, Elizabeti Galić-Papić, Anti Papiću, Bojani Smokvini-Jokić i Tamari Sremec.

Veliko HVALA studentima i studenticama koji su tijekom prethodnih devet manifestacija volontirali za vrijeme gotovo čitavog trajanja studija. Pet godina su volontirali Damira Bauer, Matej Fiškuš i Matea Milin, a četiri Alena Barac, Marta Brala, Iva Gortan, Ilijana Grgić, Nikolina Levak, Neva Ljuština, Sandra Pandžić, Adriana Posedel-Frančić, Enea Skračić, Samanta Smoković, Marina Stijepić, Ana Šegulja, Petra Tamarut i Mateja Viščević.

HVALA onima koji su 2012. godine postavili dobre temelje na kojima se manifestacija dalje razvija, a to su: Ines Jakovčić, Zoran Sušanj, Gorana Birovljević, Lorena Zec, Irena Miletić, Jasminka Juretić, Nataša Makarun i Kristina Dankić.

 

Psihologija je i dalje s vama!

Iako je tjedan psihologije završio, podsjećamo kako su psiholozi i dalje tu za vas. Ne ustručavajte se potražiti savjet, pitati psihologe ono što želite znati. Ovogodišnja Rijeka psihologije na različite načine ostaje uz vas:

Pratite nas na našim društvenim mrežama (Facebook, Instagram).

Pogledajte snimke nekih programskih aktivnosti na Youtube kanalu Rijeka psihologije.

Posjetite izložbu „(P)ostani dobro: smjernice za jačanje dobrobiti“ koja će biti postavljena do 15. ožujka na Kampusu!

Članovi Organizacijskog odbora pozdravljaju vas uz slogan ovogodišnjeg Tjedna psihologije: Čuvajte svoje (mentalno) zdravlje!

Pronađite nešto
za sebe u programu!
Uključite se u našu
humanitarnu akciju!