16. tjedan psihologije u Hrvatskoj
|20.-26. veljače 2023.
16. tjedan psihologije u Hrvatskoj|20.-26. veljače 2023.
Rijeka psihologije godišnja je manifestacija koja se održava u veljači. Posjetite besplatna predavanja, radionice, okrugle stolove i druge aktivnosti koje se provode s ciljem popularizacije psihologije.
Rijeka psihologije godišnja je manifestacija koja se održava u veljači. Posjetite besplatna predavanja, radionice, okrugle stolove i druge aktivnosti koje se provode s ciljem popularizacije psihologije.

Novosti

15.2.2021

Što vas očekuje prvog dana Rijeke psihologije?

Danas će poteći deseta Rijeka psihologije u sklopu koje će se održati gotovo sto aktivnosti tijekom sedam dana. Službeno otvaranje manifestacije održat će se u 18 sati na Zoom platformi uz predavanje o socioseksualnosti. Učenici osnovnih škola imat će priliku upoznati tehnike opuštanja i druge učinkovite metode nošenja sa stresom te saznati više o dobrobiti smijeha, zabave i igre u učenju i svakodnevnom funkcioniranju. Učitelji, stručni suradnici i roditelji istraživati će različite načine rada s darovitim učenicima u online okruženju. Nekoliko radionica namijenjenih različitim skupinama bit će posvećeno psihološkoj otpornosti i njenom jačanju. Osobe direktno pogođene potresom u Banovini moći će saznati više o učincima traumatske situacije i načinima prevladavanja istih. Građani će se moći informirati o udomiteljstvu te naučiti kako se opuštati i biti svjesniji sadašnjeg trenutka.

Tijekom cijelog trajanja manifestacije na mrežnim stranicama i Youtube kanalu Rijeke psihologije dostupni su: online verzija igre Escape room, video materijali o učenju i izložba postera s temama iz područja zrele dobi i starenja.

U humanitarnoj akciji manifestacije prikupljaju se sredstva za psihologe iz Društva psihologa Sisačko- moslavačke županije za edukacije i osnaživanje za rad s traumama, a uključiti se možete uplatama donacija na žiro-račun Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Rijeci (IBAN: HR9123600001101536455, ZABA; poziv na broj: 70505505759-06, svrha uplate: humanitarna akcija).

Pronađite nešto
za sebe u programu!
Uključite se u našu
humanitarnu akciju!