16. tjedan psihologije u Hrvatskoj
|20.-26. veljače 2023.
16. tjedan psihologije u Hrvatskoj|20.-26. veljače 2023.
Rijeka psihologije godišnja je manifestacija koja se održava u veljači. Posjetite besplatna predavanja, radionice, okrugle stolove i druge aktivnosti koje se provode s ciljem popularizacije psihologije.
Rijeka psihologije godišnja je manifestacija koja se održava u veljači. Posjetite besplatna predavanja, radionice, okrugle stolove i druge aktivnosti koje se provode s ciljem popularizacije psihologije.

Novosti

9.2.2022

Stigao je program 11. Rijeke psihologije!

Poštovani pratitelji Rijeke psihologije,

sa zadovoljstvom Vam predstavljamo program ovogodišnje Rijeke psihologije!

 

U tjednu od 14. do 20.2. 2022. održat će se velik broj zanimljivih predavanja i radionica kojima će se pokriti aktualne i važne teme te nadopuniti neke o kojima se razgovaralo i prijašnjih godina. Sigurni smo da će se kroz program ovogodišnje Rijeke psihologije naći po nešto za svakoga.

Građani će moći saznati nešto više o osobnim vrijednostima te kako ih prepoznati, razumjeti i svjesno koristiti u svakodnevnom životu. S obzirom da su partnerski odnosi bitan dio naših života razgovarat ćemo i o njima, kako ih oblikujemo i njegujemo te kako se ponašamo kada smo u potrazi za bliskosti. Ukoliko ste novi u svijetu zapošljavanja ili ukoliko ste u potrazi za novim poslom vjerujemo da će vam biti veoma korisno saznati kako napisati dobru prijavu za posao te kako se pripremiti za razgovor s poslodavcem. Sportski psiholozi upoznat će nas s psihološkom pripremom sportaša te ćemo iz prve ruke moći saznati (i pitati) o poslu sportskih psihologa.

Učenici i studenti moći će unaprijediti svoje akademske uspjehe pomoću korisnih savjeta za poboljšanje učenja i pamćenja te naučiti nešto o ovladavanju svojih emocija kada nas preuzmu strah i panika.

U programu i ove Rijeke psihologije mogu se pronaći aktivnosti koje će pomoći roditeljima da unaprijede svoje roditeljske vještine, a roditelji će moći čuti i ponešto o aktivnostima pokrenutim tijekom pandemije Covid-19 s ciljem pružanja podrške.

Osobe starije životne dobi moći će saznati nešto više o umirovljenju kao značajnoj životnoj tranziciji te o mentalnom zdravlju, i njegovom očuvanju, kod starijih osoba.

 

Održat će se i tradicionalna konferencija ''Psihologija za gospodarstvenike'' koja je s nama od samog početka Rijeke psihologije!

 

Ovo su samo neke od tema o kojima će se pričati na ovogodišnjoj Rijeci psihologije. Sve aktivnosti kao i detalje o vremenu i mjestu održavanja te kratki sažetak aktivnosti i upute za prijave mogu se pronaći OVDJE.

 

Ulaz na sve aktivnosti je besplatan, no za neke aktivnosti obavezna je prethodna najava.

 

Veselimo se još jednom poteći s vama Rijekom psihologije!

Pronađite nešto
za sebe u programu!
Uključite se u našu
humanitarnu akciju!