16. tjedan psihologije u Hrvatskoj
|20.-26. veljače 2023.
16. tjedan psihologije u Hrvatskoj|20.-26. veljače 2023.
Rijeka psihologije godišnja je manifestacija koja se održava u veljači. Posjetite besplatna predavanja, radionice, okrugle stolove i druge aktivnosti koje se provode s ciljem popularizacije psihologije.
Rijeka psihologije godišnja je manifestacija koja se održava u veljači. Posjetite besplatna predavanja, radionice, okrugle stolove i druge aktivnosti koje se provode s ciljem popularizacije psihologije.

Novosti

22.12.2021

Rijeka psihologije 2022. - poziv izvoditeljima programskih aktivnosti

Unatoč pandemiji koronavirusa koja nas je već pomalo i navikla na brojne promjene i prilagodbe, veseli nas što vas  i ove godine možemo obavijestiti da su počele prijave za sudjelovanje u Rijeci psihologije 2022. Nakon prošlogodišnje proslave 10. rođendana manifestacije, pozivamo vas da nam se ponovno priključite u popularizaciji struke i doprinesete obilježavanju 15. Tjedna psihologije na riječkom području u periodu od 14. do 20. veljače 2022. godine. Ovim putem  pozivamo vas da pokažete svojim sugrađanima što psiholozi rade i kako mogu pomoći u različitim uvjetima svakodnevnog funkcioniranja. Cilj nam je održati što više aktivnosti iz različitih područja psihologije, a kao i prošle godine, aktivnosti se mogu održati uživo ili online. Prilikom organizacije i izvedbe aktivnosti potrebno je poštivati propisane epidemiološke mjere, te imati u vidu moguću fleksibilnost i spremnost na izmjene do kojih može doći radi promjena u uvjetima funkcioniranja. 

Prijave su otvorene do 14. siječnja 2022., a svi psiholozi i psihologinje svoje aktivnosti mogu prijaviti ispunjavanjem online obrasca koji se nalazi na sljedećoj poveznici: https://www.rijekapsihologije.uniri.hr/prijavni-obrazac . Detaljnije informacije o manifestaciji potražite na www.rijekapsihologije.org.

Pratite nas na našim društvenim mrežama, na vrijeme ćemo vas informirati o svim novostima.

Ukoliko imate dodatna pitanja obratite nam se na rijekapsihologije1@gmail.com.

 

Pronađite nešto
za sebe u programu!
Uključite se u našu
humanitarnu akciju!